3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Infektionsförebyggande åtgärder

Läs mer om 3Ms infektionsförebyggande lösningar

De infektionsförebyggande lösningar vi erbjuder är baserade på vårt engagemang i att samarbeta med våra kunder för att reducera risken för infektion under hela patientens perioperativa resa.

[Show more]

Att förebygga postoperativ sårinfektion

3M erbjuder tydliga råd och utbildning genom sk "Care Bundle"- approach! Risken för postoperativa sårinfektioner kan på detta sätt reduceras. Läs mer om hur vi kan bemöta dina behov.

Patientuppvärmning - att förebygga och behandla hypotermi

Värm varje patient! Lär mer om hur 3M kan samarbeta med dig för att reducera risken för postoperativa sårinfektioner, förebygga och behandla hypotermi och förbättra patientkomforten, och samtidigt öka personalens effektivitet.

Lösningar för reduktion av hudrekolonisering

3M incisionsfilm är en nyckel till att stoppa postoperativa sårinfektioner. Lär mer om hur vi kan bidra till att hjälpa er reducera risken för postoperativa sårinfektioner och förebygga hudrekolonisering.

Sterilisering & dekontaminering

Sterilisering av kirurgiska instrument är kritisk för patientsäkerheten. 3M kan hjälpa dig att hitta rätt lösning med väl beprövade produkter för alla steg i steriliseringsprocessen, plus utbildning och utbildningsresurser.

Gå med i diskussionen

 
 
 
 
 Infection Prevention Acadamy

3M Health Care Academy - 3M erbjuder nu eLearning!

22/06/2016

3M Hälsovård har nu introducerat eLearning, så att du kan tillgodogöra dig vårt utbildningserbjudande precis när det passar dig!
Vi har i dagsläget 3 utbildningsmoduler tillgängliga inom området patientuppvärmning. Under 2016 kommer 3M Hälsovård även att introducera on-line utbildningar inom övriga produktområden.

Läs mer

 

3M Health Care, Infection prevention Division

01/06/2016

Läs mer

 
 Infection Prevention Expert Conference

Introduktion av nya förbättrade 3M™ Steri-Drape™ operationsdrapering – tillverkat av växtbaserat, förnybart material!

13/03/2015

3M Hälsovård är mycket glada över att kunna informera om den allra senaste utvecklingen och ett teknologiskt genombrott gällande drapering av växtbaserat förnybart material!

Läs mer

 
 

Registrera dig för våra nyhetsbrev