3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Personlig skyddsutrustning

Endeca produktkatalog
Produkter
Användningsområden
Support
Produkter i fokus
Information

3M Peltor LiteCom & LiteCom Plus: hörselskydd med radio

3M Peltor LiteCom hörselkåpa

Med 3M™ Peltor™ LiteCom-serien öppnar sig en ny värld, full av kommunikation. Låt inte buller och en stökig omgivning hindra dig från att jobba effektivt. Samtidigt som du skyddar din hörsel.
Små eller stora arbetslag spelar ingen roll, när alla är uppkopplade på kommunikationsradion gör ni rätt sak i rätt ordning. Och du hanterar spontant oförutsedda situationer flexibelt och snabbt mellan berörda. Utan att bli störda, och utan att störa någon i onödan.

I de nya LiteCom-produkterna är det en helt ny elektronik som ger mindre störningar och bättre ljudkvalitet. Elektronikkonstruktion är även mer motståndskraftig mot kyla, värme och svett från användaren. Menysystemet har förenklats och knapparna gjorts större. Allt för att göra produkterna ännu lättare att använda.

 
3M Peltor LiteCom

3M™ Peltor™ LiteCom

Robust och stryktåligt headset som tål tuffa tag i många olika arbetssituationer. Inbyggd kommunikationsradio öppnar för tvåvägssamtal på upp till 8 olika kanaler, 38 subkanaler och räckvidd på upp till 3000m. Ett helintegrerat headset utan lösa sladdar. Alla kan arbeta säkert, oberörda av skadligt buller och med händerna fria.

3M Peltor LiteCom Plus

3M™ Peltor™ LiteCom Plus

LiteCom Plus är byggt på en robust grundkonstruktion, med mer avancerade funktioner som medhörning, dynamisk mikrofon, möjlighet att ansluta extern utrustning, Litium-jon batteri samt tillgång till modeller för frekvensen LPD 433MHz. Ett headset som tål tuffa tag, i en krävande vardag.

Inbyggd kommunikationsradio öppnar för tvåvägssamtal med en räckvidd på upp till 3000 m. Därtill ger upp till 69 kanaler och 121 underkanaler stor flexibilitet. Ett helintegrerat headset utan lösa sladdar. Alla kan arbeta säkert, oberörda av skadligt buller och med händerna fria. Medhörningen gör att du inte isoleras från din direkta omgivning, utan kan höra larm, oväntade ljud och rop på hjälp.

3M Peltor WS LiteCom

3M™ Peltor™ WS™ LiteCom

Sedan tidigare finns 3M Peltor WS LiteCom som även har trådlös anslutning av t ex mobiltelefon via Bluetooth.

 

Bruksanvisning - 3M Peltor LiteCom

Bruksanvisning - 3M Peltor LiteCom Plus

 
 

Sortimentsöversikt

WorldSkills Sweden