3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Personlig skyddsutrustning

Endeca produktkatalog
Produkter
Användningsområden
Support
Produkter i fokus
Information

Personlig skyddsutrustning för livsmedelsindustrin

Personlig skyddsutrustning för livsmedelsindustrin

Komfort utan kompromisser

Säkerhet och personlig skyddsutrustning för livsmedelsindustrin

Det är många processer och verksamheter i livsmedelsindustrin som kan orsaka en mängd möjliga hälsorisker för anställda. Vägning, fördelning, blandning, skärning, rengöring, transport inom företaget och magasinering. Eftersom det är viktigt att personalen är lämpligt skyddade mot sådana risker har 3M utvecklat effektiva produkter för att skydda mot sådana risker.

Hörselskydd för livsmedelsindustrin

Drivande i utvecklingen av hörselskydd

Skadliga bullernivåer finns hos de flesta livsmedelstillverkare, från 85–95 dB(A) i bagerier, mejerier och konfektyrindustri, till 100 dB(A) vid kvarnar, dryckestillverkning och i köttindustrin. 3M har ett brett sortiment av specialutvecklade produkter för livsmedelsindustrin, bland annat öronproppar, hörselkåpor och headsets som skyddar mot skadliga bullernivåer.

Relaterade lösningar

Skyddsglasögon för livsmedelsindustrin

Skyddsglasögon

3M har två huvudprodukter bland ögonskydd, som passar perfekt inom livsmedelsindustrin. På grund av de risker som finns i branschen är det viktigt att ögonen skyddas ordentligt. Vid underhåll på maskiner frigörs ofta flygande smuts och partiklar. Titta igenom de produkter 3M har, de hjälper dig att undvika risker.

Se vårt sortiment av skyddsglasögon

Andningsskydd för livsmedelsindustrin

Andningsskydd

Produktionspersonal som ofta utsätts för partikeldamm från mjöl, kryddor, kaffe och liknande kan riskera att drabbas av sjukdomar som ger andningssvårigheter, exempelvis astma, ett plågsamt och eventuellt livshotande tillstånd. Personer som arbetar med att mala, sila eller väga ingredienser är extra utsatta.

Med över 30 års erfarenhet av andningsskydd kan 3M™ idag erbjuda en rad högkvalitativa filtrerande halvmasker som skyddar effektivt mot de risker som partiklar innebär.

Se vårt sortiment av andningsskydd

Skyddskläder för livsmedelsindustrin

Skyddskläder

3M har ett brett utbud av korttidskläder som kompletterar sortimentet av andnings-, hörsel-, huvud- och ögonskydd och ger bredare lösningar till kunder inom livsmedelsindustrin.

3M har noggrant utvalda skyddskläder, labbrockar och tillbehör med hög kvalitet, som andas och ger ett skydd du kan lita på. Produkterna är av högsta kvalitet och smidiga att använda. De skyddar dels den enskilda individen mot potentiella risker och dels mot bakterieöverföring.

Se vårt sortiment av skyddskläder

Hörselkåpa för livsmedelsindustrin

Produkt i fokus

Hörselkåpa för livsmedelsindustrin

Särskilt designat hörselskydd för livsmedelsindustrin.

Broschyr för livsmedels- och dryckesindustrin

Broschyr

Broschyr för livsmedels- och dryckesindustrin

Denna broschyr riktar sig till dig som jobbar inom livsmedels- eller dryckesindustrin.

3M™ bullerindikator

Produkt i fokus

3M™ bullerindikator

En tillförlitlig anordning för kontroll av när du ska använda hörselskydd i en bullrig miljö.

 

Sortimentsöversikt

WorldSkills Sweden