3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Kundcase

Utskriften, certifierad MCS-partner

11.02.2013

I Falköping ligger varumärkesspecialisten Utskriften, leverantör till hela Mellansverige av reklam, skyltar och helfolieringar av allt från tvättmaskiner och möbler till bilar och flygplan. I branschen är Utskriften kända för sina kreativa arbeten med hög kvalitet – därför var det heller inget svårt beslut att skaffa MCS-certifiering från 3M.

- Vi har alltid arbetat med 3M, eftersom vi vill kunna erbjuda marknadens högsta kvalitet, säger Besnik Fazliu, delägare i Utskriften. När vi sedan blev inbjudna till MCS år 2008 visste vi direkt att det var ett samarbete som skulle vara fördelaktigt för alla parter.

- 3M är ju ett världskänt företag och varumärke som nästan alla kunder känner till, fortsätter Fazliu. Så att bli certifierad leverantör av projekt med 3M-produkter ger kunderna en enorm trygghet och en försäkran om att de får den bästa kvalitet som marknaden kan erbjuda.

Men Utskriften anmälde sig inte bara för kundernas skull.

- Det är fantastiskt för oss som montörer att få kunskaper om vad som ligger bakom folierna. Vad som skiljer dem åt, hur de lämpligast hanteras och hur de används på bästa sätt. Det är sådana kunskaper som öppnar för nya möjligheter på ett både kreativt och kvalitetsmässigt plan, säger Besnik Fazliu.

- Dessutom utvecklar ju 3M löpande nya folier och det kan vara dyrt och svårt att testa allt själv. 3M:s partnernätverk ger oss färdig och utförligt testad information och instruktioner från de som vet mest om produkterna.

Utskriften använder sig flitigt av 3M-certifieringarna vid marknadsföring på hemsidan och i annat marknadsföringsmaterial.

- Både marknadsföring och försäljning blir mycket lättare när det är så enkelt att kommunicera kvalitetsfördelarna på ett tydligt sätt, särskilt vid stora och komplicerade arbeten som t.ex. foliering av hela flygplan. Där kommer verkligen specialkunskaperna, partnerskapet och garantierna helt till sin rätt.

Tillbaka till: 3M:s partnernätverk: