3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Kundcase

Lund Skilte – 3M-certifieringarna ger oss stora kunder

12.02.2013

Lund Skilte är ett skyltföretag som arbetar med den senaste tekniken. Företaget har funnits 60 år i branschen och har stor produktionskapacitet. Chefen Jacob Lund hade aldrig minsta tvivel om värdet av en MCS-certifiering från 3M och nyttan med 3M:s partnernätverk.

- Det lät från första stund som en bra idé. Med tillgång till 3M:s kunskaper och erfarenheter kunde vi vara säkra på att utföra bästa möjliga arbete med materialen från 3M, vilket också skulle ge högre kvalitet och garantier på våra arbeten.

Jacob Lund fortsätter:
- PR-värdet av certifieringarna får heller inte underskattas. Vi signalerar att 3M står bakom oss, vilket är marknadens tydligaste kvalitetsstämpel.

Lund Skilte anser att de har fått flera stora kunder tack vare 3M-certifieringarna.

-I vår bransch finns det många mycket specifika och tydliga krav. Kraven måste uppfyllas och alla garantier måste vara säkerställda eftersom det är dyrt att behöva göra om utförda jobb. Därför är det mycket värdefullt att kunna visa att vi har de rätta kunskaperna, materialen och garantierna. Det särskiljer ju oss också från konkurrenterna som inte använder sig av 3M eller har samma certifieringar, säger Jacob Lund.

Lund Skilte använder sina 3M-certifieringar flitigt i marknadsföringen på hemsidan och kontoret samt som bilagor när de skickar anbud. Med en heltäckande samling certifieringar i företaget står också verksamheten stark – även i förhållande till 3M:

- Utöver de fördelar vi får på marknaden får vi även ett trovärdigt och seriöst förhållande med 3M. Vi blir alltid tagna på allvar om vi skulle stå inför en faktisk utmaning där det krävs en konstruktiv dialog eller mer information till kunden. Vi har bara goda erfarenheter av partnerskapet!

Tillbaka till: 3M:s partnernätverk: