3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Användningsområden

Vi erbjuder ett brett urval av dekorlösningar för användningsområden som helfoliering av bilar, båtar och flygplan, självhäftande fordonsreklam, vägglaminat, byggnadslösningar och golvdekor.

Car Wrapping

Bilfoliering

Ändra utseendet på bilen med helfoliering med tryck, kolfiber, matta och borstade metalltexturer eller genom att helt enkelt byta färg på bilen.

Läs mer

Vehicle Graphics

Fordonsgrafik

Visa reklam på taxibilar, lastbilar, bussar, skåpbilar, spårvagnar, tunnelbane- och tågvagnar, båtar eller till och med flygplan. Med tryckbar, självhäftande vinylfolie kan slagkraftig reklam skapas i alla färger och former - endast fantasin sätter gränser!

Läs mer

Public Transport

Publika transportmedel

Med 3M:s grafiska folier skapar du effektiva reklambudskap och innovativ grafik på t ex bussar, tåg, spårvagnar, båtar, flygplan och andra publika transportmedel..

Läs mer

Illuminated Signs

Upplysta skyltar

Kombinera det bästa inom dekor och belysning! Med 3M:s vinyl- och ljusfolie blir din upplysta skyltdekor mer synlig och håller bättre. Vi kan erbjuda allt för ljusskyltar och ljuslådor - från flexibla underlag till skyddslaminat.

Läs mer

Building Graphics

Fasaddekor

Låt fasaden spegla ditt varumärke, visa reklam, eller fräscha till och modernisera på ett enkelt sätt. Med 3M:s folier för fasaddekor får du en obegränsad möjlighet attt förändra fastighetens utseende.

Läs mer

Interior Decoration

Inredningsdesign

Vi hjälper dig skapa interiörer som är intressanta, inspirerande och inbjudande. 3M har den rätta mixen av specialiserade laminat för inredningsdesign för väggar, fönster, dörrar och glasväggar.

Läs mer

Rear Projection Displays

Bakprojektionsskyltar

3M:s bakprojektionsfolier tillsammans med projektorer skapar intressanta skyltningar och reklamdekor som väcker uppmärksamheten hos kunderna.

Läs mer