3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Fasaddekorationer & fasadreklam

3M har unika lösningar för fasadreklam, fönstergrafik, fasaddesign och/eller renovering av byggnader. 3M utvecklar ständigt nya hållbara produkter. Kvalitet till ett överkomligt pris är en nödvändighet.

Byggnader

Fasadfoliering

Building Wraps

En folierad fasad gör ett kraftfullt intryck. Det är stort och imponerande. Med 3M:s nya lösningar kan i princip alla typer av byggnader folieras. Strukturerade ytor som tegelfasader såväl som fönster och andra jämna ytor? Inga problem.

3M Digitaltrycksfolier

Fasadrenovering

Telefonica

En ny byggnad ger ett fräscht intryck. Föroreningar och väder ger däremot fasaden ett slitet utseende efter en tid. 3M har lösningar som återställer byggnaden till sin forna glans.

3M Architectural Finishes for Exterior

Fönster

Varumärkesprofilering

Corporate Identity Applications

Varumärkesprofilering och annan hållbar dekor kan användas på fastighetens fönster för att öka synligheten. Byggnader är perfekta för att öka varumärkets synlighet. 3M erbjuder en mängd olika produkter som kan användas på fönster.

3M Skärfolier

3M Film för glasdekorering

Marknadsföring

Promotional Applications

Många fönster har ett tråkigt utseende, men de kan användas för reklam. Använd vårt tekniska kunnande och stora utbud av folier för reklamtryck för dina projekt. Folierna för reklamtryck är enkla att applicera och ta bort.

3M Digitaltrycksfolier

Insynsskydd

Window Privacy

De flesta byggnader har fönster vilket i regel innebär oönskad insyn. 3M:s fönsterfilmer erbjuder innovativa och eleganta lösningar för insynsskydd.

3M Skärfolier

3M Film för glasdekorering

Fönstersäkerhet

Window Safety

Flygande glassplitter från ett fönster kan få allvarliga konsekvenser. Förebyggande åtgärder minskar riskerna. 3M™ Scotchshield™ fönsterfolie håller samman glassplittret.

Nike marknadsför på ett STORT sätt

Reklam på stationsbyggnad i Milano.

Läs artikelnByggnad dekoreras med streckkoder

Hur du renoverar byggnadens fasad med vinyllaminat från 3M.

Läs artikeln