3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Ljusskyltar & ljuslådor

Kombinera det bästa inom dekor och belysning! Med 3M:s vinyl- och ljusfolie blir din upplysta skyltdekor mer synlig och håller bättre. Vi kan erbjuda allt för ljusskyltar och ljuslådor - från flexibla underlag till skyddslaminat.

Genomskinliga vinylfolier

Shell

Använd dessa genomskinliga folier till bakupplysta, genomskinliga, flexibla eller styva skyltunderlag. Kombinera med lätta ljusreglerande folier för högklassig grafik.

3M Genomlysbara Folier

Ljusförbättringsfolier

Telefonica

3M:s innovativa folier styr och förstärker spridningen av ljus i upplysta skyltar, ljuslådor och skyltbokstäver för ett imponerande visuellt intryck.

Våra folielösningar möjliggör specialeffekter i ljusskyltar utan specialutrustning eller extra elektriska komponenter – helt enkelt genom innovativ design.

3M Ljusförstärkande Folie

Överlaminat

Motorolla

3M har överlaminat som skyddar dekorfolier både inomhus och utomhus. De erbjuder UV-skydd, ökad hållbarhet, skydd mot klotter, lättare rengöring och skydd mot repor. De kan också användas för att skapa en matt eller blank finish.

3M Skyddsfolier

Flexibla spänndukar

Santander

Dessa högkvalitativa spänndukar, så kallade substrat, kan antingen tryckas eller dekoreras med utvalda 3M-folier för att skapa skyltar för inom- och utomhusbruk, t.ex. butiksskyltar, baldakiner och pyloner.

3M Spänndukar

Upplysta skyltar med digitalt tryck

Suntrust

3M erbjuder en mängd lösningar för ljusskyltar och ljuslådor med digitalt tryck. Digitalt tryck möjliggör avancerad grafik med t.ex. graderingar och detaljerade bilder.

3M Genomlysbara Folier

Borders Bookstore-projekt

Alla bokaffärer får enhetlig skylt oavsett fasadfärg - och syns dygnet runt.

Läs artikeln