3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Dekor & inredningsdesign

3M har smarta och praktiska lösningar för glasfasader, dörrar, glasväggar, pelare, tak och väggar som skapar en levande miljö. Våra produkter är idealiska för snabb och effektiv renovering och är lätta och ekonomiska att sköta. Alla ytor blir potentiella projekt!

Vägglaminat

Laminat med struktur och naturmönster

Textured and natural design finishes

Upptäck vårt stora utbud av dekorlaminat: över 500 mönster som metaller, textilier, sten, lackerade ytor, trä och kolfiber, reliefer och hi-tech-mönster. Ett perfekt komplement till befintlig dekor, renovering av byggnader och möbler, fixturer och dörrkarmar.

3M Vägglaminat för inredningsdesign

Väggdekor

Wall Graphics

Det finns grafiska vägglaminat för både kort- och långvarig dekoration . Vi har laminat som kan användas på praktiskt tagit alla typer av ytor‚ inklusive ojämna ytor som tegel och betongblock.

3M Digitaltrycksfolier

Whiteboardlaminat

Whiteboard Surfaces

Med 3M:s produkter förvandlar du enkelt väggar och glasväggar till whiteboard-ytor. Laminaten kan användas överallt: sammanträdesrum och föreläsningssalar, universitet och högskolor, skolor och förskolor med flera.

3M Whiteboard Folier

Glasdekorfilmer

Insynsskydd och dekor

Privacy and decorative Applications

Glasrutor ger sikt, ljus och luftiga utrymmen. Glas kan användas för att kommunicera eftersom det kan dekoreras. Glas är helt oumbärligt för byggnader. 3M:s fönsterdekorfilmer är perfekta som dekoration och insynsskydd på glasytor och fönster. En idealisk lösning för att skapa attraktiva fönster i gallerior, butiker, restauranger, kontor och hotell.

3M Skärfolier

3M Film för glasdekorering

Fönsterdekor

Window Graphics

Med 3M:s fönsterfolier skapas yteffekter som frostat och blästrat glas, eller flerfärgsgrafik på fönster och glasdörrar och glasväggar. Kreativa och innovativa designlösningar med grafik, text och specialeffekter som samtidigt ger insynsskydd.

3M Skärfolier

3M Digitaltrycksfolier

Makeover för Orange-butiker i Frankrike

Orange ger sina butiker en dramatisk makeover. Tack vare de svarta och korniga 3M™ DI-NOC™-fasadlaminaten får telekombolagets butiker en ansiktslyftning.

Läs artikelnKookai använder 3M

För ett år sedan var det dags att ändra utseendet i Kookaï-butikerna och uppgiften togs på största allvar.

Läs artikeln