3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Dekor & foliering för kollektivtrafik

Grafik, slogans och budskap får oslagbar exponering – utan tekniska begränsningar på storleksformat och typer av underlag. 3M:s folier lyfte fram färgerna från städerna, kommunerna och regionerna som vill nå ut med sina budskap.

Marknadsför din image

Train wrapping

Alla våra folielösningar låter dig nå ut med din visuella identitet på ett hållbart och enkelt sätt!

3M-folier för digitaltryck

3M dataskurna grafiska folier

Skydd mot skadegörelse

Bus and tram wrapping

Med 3M:s lösningar kan dekor inomhus och utomhus skyddas mot klotter och repor på samma sätt som våra fönsterfilmer skyddar fönsterglas. Diskreta och klara lösningar som gynnar kollektivtrafikoperatörerna och deras resenärer.

3M klotterresistenta skyddsfilmer

Framgångsrika evenemang

Train wrapping

Tillfälliga appliceringar med samma kvalitet som för långsiktiga lösningar ... 3M erbjuder oslagbara lösningar med specifika produkter för speciella evenemang. Grafiska reklamlösningar kan monteras på befintlig dekor och tas bort utan att skada underlaget.

3M-folier för digitaltryck

3M dataskurna grafiska folier

Stämningsfull dekor

Train wrapping

Passagerarkomfort är också en viktig aspekt. Med det stora utbudet av produkter som Controltac, Comply, Scotchcal DI-NOC, gör 3M det möjligt att skapa både ny, innovativ och traditionell dekor inuti och utanpå olika slags fordon.

3M dekorfolier

 

3M:s folier ger tågresenärer fin resmiljö

3M grafiska folier används inte bara för att skydda inredningen i tre tåg i Frankrike, utan även för att dekorera dem med vacker konst. Tågpassagerarna omges av konst under sina resor dels tack vare 3M Frankrikes grafiska division och 3M grafiska folier. Nyligen började Translien-pendeltågen på J-linjen i området runt Paris dekoreras med verk från berömda impressionister.

Läs artikeln