3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Bakprojektion för skyltfönster

3M:s bakprojektionsfolier och -skyltar tillsammans med projektorer förbättrar samspelet och kommunikationen med kunderna.

Bakprojektionsfolier och -skyltar

Synergie

Den mångsidiga självhäftande Vikuiti-bakprojektionsfolien förvandlar skyltfönster till ett mycket effektivt marknadsföringsverktyg tack vare att video, stillbilder och reklambudskap kan projiceras direkt på ytan. Den projicerade bilden syns på långt håll från alla vinklar, även under svåra ljusförhållanden. Vikuiti-folien kan dessutom skäras till önskad form och storlek och användas för företagslogotyper och varumärken.

Vikuiti™ Rear Projection Displays (PDF: 6,2 MB)

Vikuiti™ Rear Projection Screens (PDF: 1,3 MB)

Virtual Mannequin

Virtual Mannequin

Virtual Mannequin (virtuell presentatör) marknadsför dina produkter effektivt på ett unikt och innovativt sätt – den fångar uppmärksamheten och ökar butikens försäljning. Den kan anta formen av en mänsklig kropp, en tecknad figur och en mängd andra former. Den får folk att stanna upp så att du kan nå ut med ditt budskap på ett nytt sätt. Idealisk för museum, bilutställningshallar, receptioner, biografer och andra platser där du behöver kommunicera med kunderna.

Alfa Romeos skyltfönster i Istanbul

Synintryck är avgörande för framgångarna hos moderna bilmärken och Alfa Romeo Istanbul använder Vikuiti bakprojiceringsfolie för att få ut budskapet till besökare och förbipasserande med video i fullstorlek och fullfärg.

Läs artikelnBakprojicering i T-Mobiles och Intersports holländska butiker

Forskning på uppdrag av 3M och handelsorganisationen POPAI (Point of Purchase Advertising International) demonstrerar effektiviteten med bakprojicerad reklam på skyltfönster med Vikuiti™ bakprojiceringsfolie från 3M.

Läs artikeln