3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Bildekor & fordonsdekor

Allt fler företag använder grafik på sina fordon för att nå ut med sina budskap och utnyttja remklammöjligheterna maximalt. Noggrann montering är nyckeln till hållbar fordonsgrafik. 3M har lösningar för fordonsparker, bussar, lastbilar, tågvagnar, spårvagnar, fartyg och till och med flygplan.

Foliering av bil- och vagnsparker

Varumärkesprofilering

Fleet Graphics

Varumärkesprofilering och annan identitetsskapande dekor kan användas på fordon för att öka synligheten. Lastbilar, skåpbilar och andra kommersiella fordon är perfekta som reklampelare för företaget. Både ogenomskinliga och/eller reflekterande samt fluorescerande folier kan användas.

3M Digitaltrycksfolier

3M Skärfolier

Marknadsföring

Bathroom

För många företag är fordonsgrafik effektivare än vanliga reklamskyltar. Vi har ett stort utbud av folier och tekniker för fordonsgrafik, och alla folier är lätta att montera och ta bort.

3M Digitaltrycksfolier

Utryckningsfordon och konturutmärkning av fordon

Safety Vehicles

Med ständigt ökande trafik på våra vägar måste utryckningsfordon vara synligare än någonsin. Det är mycket viktigt att utryckningsfordon är lätta att identifiera. 3M erbjuder ett komplett utbud av återreflekterande produkter som ökar synligheten för lastbilar, bärgningsfordon, utrycknings- och polisfordon.

3M Reflexfolie/ -vinyl

3M™ Scotchlite™ Diamond Grade™ Vehicle Marking Film Series 983

3M™ Scotchlite™ Diamond Grade™ Vehicle Marking Film Series 987

Kollektivtrafik

Bussar och spårvagnar

Bus and tram wrapping

Reklam och dekor på kollektivtrafikfordon som bussar och tåg-, spår- och tunnelbanevagnar kan tillverkas med 3M:s stora utbud av tryckbara folier. Materialen är godkända för användning på kollektivtrafikfordon och har beprövade egenskaper för användning både inomhus och utomhus.

3M Digitaltrycksfolier

3M Skärfolier

Taxi

Taxi wrapping

Taxi är ett av världens vanligaste transportsätt i storstäder och används ofta för reklamkampanjer. Taxibilar och minibussar kan enkelt folieras med taxibolagets färger och med önskade reklambudskap.

3M Vinyl/folier för Helfoliering (ej tryckbar)

Tåg

Train wrapping

Tågbolag använder i allt större utsträckning folier för att skydda vagnarna mot klotter och skadgörelse för att på så vis undvika dyr omlackering. 3M:s utbud av flexibla och skyddande tryckbara överlaminat är perfekt för detta.

3M Digitaltrycksfolier

3M Klotter- och Ytskyddsfolier

Flygplan

Plane wrapping

3M:s produkter förenklar varumärkesprofileringen för flybolag. Våra folier är lämpade för digitaltryck och screentryck för montering och foliering på flygplanskroppar. Produktion och foliering med grafiskt tryck måste ske enligt flygplanstillverkarens riktlinjer.

3M Folie för flygplanskroppar

Fartyg

Boat wrapping

Fartyg är idealiska som reklampelare för sina ägare och reklambolag. Traditionellt har båt- och fartygsägare satt en personlig prägel på sina farkoster. Med 3M:s beprövade material och garantier får båt- och fartygsägare nya möjligheter att nå ut med sina budskap.

3M Digitaltrycksfolier

Art Figura folierar EM-planet

Art Figura folierar svenska fotbollslandslagets EM-plan.

Läs artikelnSe upp för pizzabud på motorvägen

Domino's Pizza folierar fyra skåpbilar med realistiska 3D-bilder på pizzabud.

Läs artikelnRombouts profilerar sitt varumärke – dag som natt!

Hur Rombouts synliggör varumärket på sin fordonspark dygnet runt.

Läs artikeln