3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

3M Kunskapscenter

När du arbetar med kundens varumärke har du ett stort ansvar för resultatet, och det är viktigt att du kan leverera material som konsekvent håller hög kvalitet. Därför har vi har skapat 3M:s kunskapscenter med kurser, garantiinformation och affärsnätverk som hjälper dig att hänga med i utvecklingen och hålla en marknadsledande kvalitet.

Car Wrapping

3M Foliekurser

Med en certifiering från 3M:s foliekurser kan du förstärka kvalitetsstämpeln hos ditt varumärke. Lär dig mer om tekniken bakom folierna och materialens möjligheter, och gå specialkurser. Du som gör det får också ta del av 3M:s heltäckande MCS-garantipaket. Kurserna är riktade till etablerade skyltföretag och utbildade medarbetare.

Gå grundkursen och bli certifierad! >

Vehicle Graphics

3M Partnernätverk

Som 3M-certifierad MCS-specialist blir du också automatiskt 3M-partner. Lär dig hur du kan stärka din marknadsföring och ditt nätverk med andra branschaktörer. Håll verksamheten uppdaterad med de senaste branschkunskaperna och testa nya produkter.

Är du sugen på att öka dina kunskaper och låta dig inspireras? >