3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Garantier

När du har bestämt dig för att bara nöja dig med det bästa, så behöver du inte leta vidare.

3M erbjuder en mängd olika dekorfolier och garantier som tillgodoser alla dina behov, plus maximal trygghet.

3M grundläggande produktgaranti

Behöver du ett stabilt grundskydd? 3M:s grundläggande produktgaranti är en försäkran om att du får en bra produkt med god hållbarhet.

3M materialgaranti

Gottgörelse: återbetalning eller ersättning av grafiska material

3M funktionsgaranti

Behöver du extra garantier? Välj 3M:s funktionsgaranti när du behöver garantier att material, skrivare och bläck fungerar optimalt tillsammans, garanterad hållbarhet, god vidhäftningsförmåga och goda appliceringsegenskaper. Det finns garanti för många 3M-folier som skrivits ut på olika utskriftsplattformar med originaltillverkares bläcksorter.

Vi på 3M är så pass säkra på att våra folier och överlaminat kommer att uppfylla dina höga krav på kvalitet att vi garanterar deras lämplighet för din skrivare och tillhörande bläck. Våra produkter har utvecklats från grunden för att ge jämn kvalitet och fungera tillförlitligt med digitala storformatsskrivare. Folierna genomgår sedan tuffa hållbarhetstester för att säkerställa att de fungerar tillsammans med alla rekommenderade systemkomponenter. Du kan förlita dig på kvalitet och hållbarhet från 3M. Vi garanterar det.

3M material och godkända färger

Gottgörelse: återbetalning eller ersättning av defekta 3M grafiska material under den garanterade hållbarhetsperioden. För mer information vänligen kontakta din lokala 3M-återförsäljare.

3M™ MCS™ Garanti

3M™ MCS™ Warranty är branschens första garanti för grafikiska slutprodukter och erbjuder trygghet för kräsna användare som kräver optimala prestanda under grafikens livslängd.

3M folier, 3M bläck och 3M skyddslaminat för godkända skrivare

Gottgörelse: återbetalning eller ersättning av alla 3M-produkter som används för framställningen av grafiken under den garanterade hållbarhetsperioden. Bläckrelaterade problem, som extrem färgblekning, sprickor eller ytsprickor, flagning och förändrad glans omfattas också. Detaljerad information finns i 3M MCS-manualen, eller kontakta din lokala 3M-återförsäljare