3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Fönsterskydd

Använd 3M fönsterfilm för att uppnå dina mål och minska riskerna i samband med avsiktlig skadegörelse.

Inbrott och stöld

Window Protection

3M fönsterskyddsfilmer kan avvärja inbrottsförsök tack vare att fönsterfilmen håller glaset på plats efter att fönstret har krossats. Kriminella får inte snabbt tillträde till lokalen för att stjäla värdeföremål. Filmens draghållfasthet gör det också mycket svårt att göra inbrott genom fönstret. Ofta händer det att fönsterfilmen försvårar inbrottsförsöket till den grad att förövarna ger upp och går vidare.

Politiska oroligheter

Window Protection

I princip inga länder, samhällen, kulturer eller fastigheter är immuna mot terroristhot eller kravaller. Av denna anledning bör fastighetsägare och förvaltare vara mer medvetna än någonsin om sitt ansvar för fastighetens boende och egendom, i synnerhet i samband med stora offentliga eller politiska evenmang samt sportevenemang. En säker miljö är i detta fall högsta prioritet. Medan ökad säkerhet inte alltid kan garantera att en byggnad inte drabbas, kan försiktighetsåtgärder som 3M säkerhets- och splitterskyddsfilm minimera skadorna och de ekonomiska förlusterna. I händelse av politiska oroligheter kan installationen av 3M säkerhets- och splitterskyddsfilm demonstrera att fastighetsägaren har agerat ansvarsfullt och har vidtagit åtgärder för att skydda fastigheten och dess invånare.

Klotter

Fönsterskydd

3M skyddsfilmer kan monteras på utsidan av fönster eller speglar för att skydda mot skadegörelse. När en vandal spraymålar, målar, skriver, ristar eller till och mer etsar någonting på fönstret är det enbart filmen som skadas. Filmen fungerar som slitlager och kan enkelt bytas. Glasytan kan återställas till sin forna glans till en bråkdel av kostnaden för nytt glas. Denna tillämpning är särskilt praktisk för tåg och busshållsplatser där vandalism är vanligt förekommande.

Sprängattentat

Window Protection

Hur obehagligt det än låter, är sprängattentat en verklighet i vår värld. En explosion förvandlar oskyddade fönster till livsfarliga splitterprojektiler som ofta orsakar mer personskador än själva explosionen. Krossade fönster släpper dessutom in tryckvågen från explosionen vilket ger ytterligare följdskador. 3M säkerhets- och splitterskyddsfilm har undergått stränga sprängtester enligt globala standarder och kan begränsa skadorna från sprängattentat och rädda liv.

 

För mer information om 3M fönsterfilmsteknik vänligen kontakta oss