3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Fönstersäkerhet

Använd 3M fönsterfilm för att uppnå dina mål och minska riskerna i samband med olyckor och naturkatastrofer.

Naturkatastrofer

Window Safety

När naturkatastrofer som stormar, tromber, kraftiga vindar eller jordbävningar inträffar finns det inte mycket du kan göra för att skydda din fastighet. Men genom att planera i förväg kan du vara förberedd på oväder och stormar. Fönstren är i regel de svagaste komponenterna av en byggnad. Fönsterfilm kan i detta fall hjälpa till att hålla glaset på plats och skydda anställda och tillgångar från flygande glassplitter och fungera som skydd mot vind, regn och flygande föremål.

Glassplitter

Window Safety

När oskyddat glas krossas kan glassplittret nå höga hastigheter och utgöra en säkerhetsrisk för människor och orsaka allvarliga personskador, dödsfall såväl som skador på egendom. 3M säkerhets- och splitterskyddsfilm skyddar mot skador som uppstår i samband med oavsiktlig krossning av glas, samt fall- och snubbelolyckor mot glas vilket ger extra trygghet i t.ex. skolor och förskolor. Tester har visat att 3M säkerhets- och splitterskyddsfilm kan hålla kvar glaset, till och med om hela fönsterkarmen blåser ut från byggnaden, vilket avsevärt minskar mängden glassplitter och dess hastighet och risken för personskador.

För mer information om 3M fönsterfilmsteknik vänligen kontakta oss