3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Bostadsbyggnader

3M fönsterfilmer lämpliga för privatägda fastigheter.

Residential Building

Bostadsbyggnader – säkerhetstrender

Bostadsbyggnader har specifika behov vad gäller säkerhet och energihantering. Privatpersoner som behöver extra trygghet kan montera 3M säkerhets- och splitterskyddsfilm.

I händelse av inbrott stannar det krossade glaset kvar i karmen och öppningen förblir stängd även efter krossförsöket. Du får ökad trygghet tack vare att du och dina ägodelar är skyddade mot inbrott via fönstren.

3M-filmer håller även upp glaset i fönster och dörrar vid olyckor eller fallolyckor mot glaset. Detta kan vara lämpligt om du har äldre enkelglasfönster eller aktiva småbarn.

Residential Building

Bostadsfastigheter – soltrender

Om bostaden har stora fönster eller fönster som är utsatta för solen riskerar möbler, gardiner, tavlor och prydnader att blekas av solens strålar.

3M solskyddsfilm blockerar upp till 99,9 % av UV-strålningen, den största orsaken till blekning av färger och pigment vilket skyddar dina ägodelar.

Hemmet är en plats för avkoppling och en för varm eller kall inomhusmiljö kan leda till stress. Användning av 3M fönsterfilmer kan förbättra komforten eftersom 3M-tekniken reglerar solenergin och värmen.

Detta innebär att solens energi under sommaren reflekteras och håller miljön sval och behåller värmen under vintern. Energibesparingar kan därigenom uppnås eftersom värme- och luftkonditioneringssystemen avlastas och på så vis minskar energikostnaderna.

Residential Building

Bostadsbyggnader – övriga trender

Förutom bostadsägare kan 3M solskyddsfilmer och säkerhetsfilmer för bostadsbyggnader även vara av intresse för heminredningsarkitekter som vill skapa effekter genom att genom att styra ljusgenomsläppet eller skuggningen.

Husbyggare kan även skapa mer energisnåla byggnader för att öka attraktionskraften och värdet.

Sist men inte minst kan arkitekter få nya designmöjligheter vad gäller ljus och fönster.

För mer information om 3M fönsterfilmsteknik vänligen kontakta oss