3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map
 Om 3MESPE

Du + 3M ESPE = En formel för framgång

3M ESPE är kända för att ta fram nya ideer och produkter till den dentala marknaden, som i sin tur formar marknaden.

Vi tar plats på marknaden inte bara genom gedigen kvalitetskontroll och test innan produkterna når dig överhuvudtaget, utan med allt vi gör. Från produktutveckling till utbildning så har du en viktig plats hos oss, där vi lyssnar och lär av Dig.

Vi vill hjälpa dig och lösa dina problem och vi ska se till att vi har en ledande roll i den dentala industrin i framtiden.

An organisation-wide commitment to quality

Här kommer vi aldrig att kompromissa... när du väljer 3M ESPE, kommer du att få kvalitet som ligger över 'produktkvalitet'.

Detta engagemang börjar med 3M ESPE människor - de du ser och de du inte ser. Vi gör allt för att anställa högutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare som inser kraften i att samarbeta med kunder och kollegor. Vi ger våra anställda kontinuerlig utbildning i den verkliga världen, ser till att deras kunskaper finslipas och utvecklas.

I tillägg, vi har stränga kvalitetskontroller på plats under hela vår produktutveckling, från att bestämma värdet av en föreslagen produkt, till inköp av råvaror, val av leverantörer, produktion och leverans av produkten.

3M ESPE certifikat:

Sedan 2003 ISO 14001 Environmental Management System
Sedan 1999 OHRIS Occupational Health and Risk Management System
Sedan 1994 ISO 9001 / ISO 13485 Quality Management System.
Quality assurance in the fields of design, development, production, assembly and maintenance, and EU-Directive 93/42/EEC on medical devices.
Övrigt: Certificate of GMP compliance according to german drug law
  Examined Quality management System by FDA/USA, Japanese Authorities, Health Canada, etc.
 

Ingenious thinking produces practical solutions

Förstora Recognition for our Inventive Spirit

3M ESPE: Recognition for our Inventive Spirit

Förstora Dr. Christoph Thalacker,Head of Laboratory

Dr. Christoph Thalacker,Head of Laboratory

I mer än ett århundrade, har 3M tillfört nya produkter och idéer som löser människors problem och gör deras liv enklare och bättre. Idag är mer än 6500 anställda inom 3M för forskning och utveckling, de arbetar med 45 teknikplattformar att expandera på bolagets meritlista som är en global källa till innovation *.

3M ESPE är inget undantag. Kombinera den finjusterade produktutvecklingen på 3M med pågående insikt från tandläkare runt om i världen då har vi kunnat få ett antal ledande produkter till tandvården. Bland dem, de allra första tandfärgade material, den första självbondande resincementet och den första automatiska blandningen av avtrycksmaterial och cement. Framsteg som har gjort skillnad.

Och det kommer mera. När du söker att förbättra patientvården, kan du räkna med att 3M ESPE kommer att fortsätta sitt åtagande och hjälpa dig att uppnå det målet.

*Över hela världen, ungefär 100 nya produkter lanserars varje år

 

Testing to make sure solutions are right and relevant

Förstora Longterm Clincal Study

Longterm Clincal Study

På 3M ESPE, vi går långt för att se till att våra produkter lever upp till dina förväntningar.

Att bedöma tillgänglig information är steg ett. Resultaten från godkända universitet och tandläkarstudier utvärderas och tillämpas på vår utvecklingsprocess. 3M ESPE bedriver också egen forskning, både i laboratorium och marknadsstudier och i kontrollerade kliniska utvärderingar.

En annan viktig faktor är nationella och internationella konferanser, där 3M ESPE experter regelbundet söker insikt från hundratals opionionsledare på nya ideér.

 

Nedladdningar

You+3M ESPE PDF, (3MB)
About 3M ESPE MP4, (33.7MB)
About 3M ESPE WMV, (60.2MB)
About 3M ESPE FLV, (53.4MB)

Sök

Sök produkt

 

Anmäl dig till

vårt nyhetsbrev!

Fyll i en giltig e-postadress:

Tack för din registrering!

3M ESPE tar din integritet på allvar. Information om dig som du har lämnat till oss, och kommer att lämna i framtiden, behandlas alltid konfidentiellt.

För att säkerställa att din e-postadress ej är registrerad av en tredje part, har vi skickat e-post med en bekräftelselänk till:

email@domain.com

Klicka på den länken för att bekräfta din registrering.

Stäng
 

Produktkatalog