3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map
 3M ESPE för tandläkare

3M ESPE för tandläkare

Erbjuder lösningar som underlättare arbetet för dig och din patient och forskningen gör tandvården lite bättre för varje dag Med vår Web presentation kommer du att hitta våra produkter och vår service och du kommer att förstå vårt tillvägagångssätt in på marknaden , inte bara genom hög kvalitetskontroll och test av produkter innan de överhuvudtaget når marknaden utan om allt vi gör. Från produktutveckling till utbildning och vikten av att lyssna och lära från dig. Vi vill vara med och lösa dina problem och vill vara företaget som leder dig in i framtiden.

I allmänhet hoppas vi att dessa sidor hjälper dig att förstå att 3M ESPE levererar mycket mer än de högkvalitativa produkter som du förväntar dig. Med 3M ESPE som partner så får du högst möjliga standard och vi  levererar även praktiska och nya ideer och lösningar som kommer att förändra din kliniska vardag.

Med 3MESPE får du en partner med högst möjliga standard och vi levererar också praktiska och nya ideer och lösningar som kommer att förändra din kliniska vardag i framtiden.

Partnership of Trust

Du kanske tror att alla dentala produkter är lika...

Se upp för piratkopior

...men det kan ligga ett ruttet ägg i boet

Genuin kvalitet med enkel kontroll
Humidity changes data

Partnership of Trust broschyr

Se upp för piratkopior

Piratkopior av märkesprodukter har mer och mer smugit sig in i den medicinska sektorn och i det dentala området. Konsekvenserna kan bli allvarliga för dina patienter, men framför allt för dig som tandläkare. Problemet är att förpackningarna ofta kan vara förvillande lika originalet, men med en förfalskad produkt inuti. Det kan därför vara mycket svårt att se skillnad på originalet och kopian.

Genuin kvalitet med enkel kontroll

3M ESPE bestämde redan från början att ta upp kampen mot piratkopiering och alla dess konsekvenser som drabbar dentalbranschen

Som ett av de kvalitetsledande företagen i dentalbranschen, har 3M ESPE tagit kvaliteten till en ny nivå med sin slogan ” Working together for more security"..

Denna logo symboliserar vår förpliktelse till dig – när du ser logon kan du vara säker på att du köper originalprodukter från 3M ESPE.

Allt under kontroll

För att bli godkänd som certifierad återförsäljare och få tillstånd att använda logon, måste våra återförsäljare genomgå en process för godkännande – en process som baseras på ömsesidigt beskydd och samarbete. Om en återförsäljare på något sätt bryter mot reglerna, kommer den återförsäljaren att tas bort från listan över certifierade partners och vara avstängd från den i 12 månader.

Var på den säkra sidan du också!

Köp 3M ESPE:s dentalprodukter endast från certifierade partners. En snabb kontroll av logon räcker för att du ska vara säker på att produkten kommer från en återförsäljare som tar ansvar för att produkterna är original, äkta och transporterade och förvarade på korrekt sätt.

Du finner våra certifierade återförsäljare via länken ”Här kan du köpa 3M ESPE:s produkter”.

Ladda ner broschyren ”Partnership of trust”:

Partnership of Trust broschyr PDF (0.30MB)

 Aktiviteter från 3M ESPE

Swedental

13-15 november 2014

Tandläkarens produktlösningar 

Direkta fyllningsmaterial

Direkta fyllningsmaterial

Extra värde för dina patienter
Indirekta material

Indirekta material

3M ESPE överträffar resultat och effektivitet i dagens och morgondagens indirekta arbeten.

Digital tandvård

Följ en utprovad väg av skönhet
Förebyggande tandvård

Förebyggande tandvård

Förebyggande tandvård- en positiv upplevelse.

Vetenskap och profession

 

 
 

Produktkatalog