3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Inkontinens


En vanlig bieffekt av urin/faeces inkontinens är irriterad och skadad hud, orsakad av frekvent kontakt med kroppsvätskor. Detta obekväma och smärtsamma problem kan förvärras av traditionella barriärkrämer, vilka kan täppa igen inkontinensmaterial och minska absorbtionskapaciteten vilket hindrar dem från att fungera som de ska.

Cavilon Barrier Cream skyddar intakt hud mot kroppsvätskor och förebygger hudproblem samtidigt som den mjukgör huden. Den absorberas snabbt in i huden och kladdar inte av sig på inkontinensskydd. Alternativt, om huden redan är skadad och trasig använd Cavilon No Sting Barriärfilm som skyddar huden i upp till 72 timmar och främjar läkning. Båda Cavilon produkterna låter inkontinensskydden fungera som de ska och det går att fästa förband och tejper ovanpå.

Hudskydd och Sårbehandling

Cavilon No Sting Barriärfilm

Cavilon Barrier Cream