3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Stomi


Det är grundläggande att huden runt en stomi skyddas mot irritationer och oönskade effekter av kroppsvätskor och häftande material.

3M Cavilon No Sting Barrärfilm   Användning av 3M™ Cavilon™ No Sting Barriärfilm runt stomier erbjuder ett långtidsverkande, smärtfritt skydd mot enzymer och andra hudirriterande ämnen som finns i tarminnehåll och urin och faeces. Den skyddar också huden mot mekaniska hudskador, så som hudstripping, som kan ses vid frekventa byten av stomimaterial. 3M™ Cavilon™ No Sting Barriärfilm är idealisk att använda runt kolostomier, urostomier, trakeostomier och andra typer av stomier. Den kan användas på irriterad och skadad hud, utan besvär för patienten.

3M Cavilon No Sting Barrärfilm   I en jämförelse med andra barriärfilmer var Cavilon No Sting Barriärfilm den mest varaktiga barriärfilmen som ger bättre skydd mot irriterande vätskor som tex urin och tarminnehåll. Besök Dokumentation om Cavilon för att läsa mer.

 3M Cavilon Skin Care Products - Information for Nurses

Hudskydd och Sårbehandling

Cavilon No Sting Barriärfilm

Cavilon Barrier Cream

Ladda ner Adobe Reader

Dokument på denna sida kan vara tillgängliga i PDF format, för läsning, utprintning eller för att spara i din dator.

Notera: Adobe® Reader® behövs för att kunna läsa PDF filer.