3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map
Hörselskydd

Hörselskydd

Vår hörsel har inget naturligt försvar mot buller. Om du utsätts för överdrivna och pågående ljudnivåer kan hörseln skadas långsamt och leda till dövhet, ökad pulsfrekvens, huvudvärk och andra negativa bieffekter, som starkt påverkar välbefinnandet. 3M erbjuder ett brett utbud av produkter från enkla öronproppar till high-tech hörselkåpor. Perfekt och bekvämt skydd för dina Gör-det-själv-projekt, såsom kompostering, borrning, gräsklippning, eller vid konserter. Använd hörselskydd - var rädd om din hörsel!


Hörselproppar för engångsbruk

Bild Användning Art. nr. ljudisolering förpackning
Hörselskydd Det mjuka, icke-allergiframkallande skummet ger komfort och lågt tryck. Den koniska formen passar i de flesta fall. 1100C hög
37 dB (SNR)
5 par

Återanvändbara hörselproppar

Bild Användning Art. nr. ljudisolering förpackning
Hörselskydd Perfekt och säker passform. Hörselproppar med snodd som levereras i en ask. 1271C medium
25 dB (SNR)
1 par

Hörselproppar med bygel

Bild Användning Art. nr. ljudisolering förpackning
Hörselskydd Praktiska, bekväma och enkla att använda. Lätt att sätta in och ta ur och kan hänga runt halsen när de inte används. 1310C medium
26 dB (SNR)
1 st

Hörselkåpor

Bild Användning Art. nr. ljudisolering förpackning
Hörselskydd Peltor H4A
Lätta och idealiska att använda hela dagen. Passar för de flesta syften och branscher, med undantag för de som utsätts för de högsta bullernivåerna.
Peltor H4A medium
24 dB (SNR)
1 st
Hörselskydd Peltor Optime I
Optime I är ett flexibelt skydd med mycket låg vikt, som är väldigt bekvämt att bära. Skyddet användas i miljöer med måttligt industribuller, t.ex. i verkstäder, plåtslagerier och tryckerier. Passar även för utomhusarbete som gräsklippning, eller i samband med hobby- och fritidsaktiviteter.
Peltor Optime I
H510A
medium
27 dB (SNR)
1 st
Hörselskydd Peltor Optime II
Optime II har utvecklats för krävande bullerutsatta miljöer och dämpar även extremt låga frekvenser maximalt. Tätningsringarna är fyllda med en unik kombination av vätska och skum. Resultatet är en optimal tätning med lågt tryck mot huvudet, vilket ger välsittande komfort även vid lång anvädning. Används i miljöer med kraftigt industribuller t.ex. byggarbetsplatser, flygplatser och lantbruksarbete.
Peltor Optime II
H520F
hög
31 dB (SNR)
1 st