3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Ögonskydd

90% av våra sinnesintryck uppfattas med ögat. Skydda dina ögon från splitter, gnistor, giftiga ämnen och UV-ljus. 3M erbjuder ett omfattande sortiment av högkvalitativa och pålitliga skyddsglasögon. I 3M:s sortiment av skyddsglasögon finns en mängd moderna och snygga produkter att välja mellan. Alla våra skyddsglasögon och korgglasögon skyddar ögonen mot ett stort antal risker och finns med olika beläggningar, linstyper och tillbehör.Skyddsglasögon

är bekväma att bära, erbjuder modern design och är kompatibla med 3M partikel masker. Alla glasögon är tillverkade från grunden och slagtålig polykarbonat i den optiska klass 1.

Användning Art. nr. Lins Vikt
Har låg vikt och ger användaren hög komfort och tillförlitligt skydd. Klar lins. 2720C klar 24g
  • Skalmar i justerbar längd som ger en säker och bekväm passform. Mjuka skalmändar minskar trycket mot hvududet. Klar lins.
2740C klar 28g
  • Skalmar i justerbar längd som ger en säker och bekväm passform. Mjuka skalmändar minskar trycket mot hvududet. Grå lins.
2741C mörk 28g
  • Skalmar i justerbar längd som ger en säker och bekväm passform. Mjuka skalmändar minskar trycket mot hvududet. Gul lins.
2742C gul 28g

Korgglasögon

Användning Art. nr. Lins Vikt
Korgglasögon Comfort med polykarbonatlis lins med indirekt ventilation. 2890C klar 112g