3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

3M folier på de nya spårvagnarna i Stockholm


Lördagen den 21 augusti invigdes den nya Spårväg City mellan Sergels torg och Waldemarsudde med pompa och ståt.

Det här är den första delen av stadsspårvägen i Stockholm. Fullt utbyggd kommer Spårväg city att angöra flera av SLs större knutpunkter, till exempel vid T-Centralen, Fridhemsplan och Ropsten. Då ansluter den också till Lidingöbanan. Målet är att Spårväg City ska vara klar i hela sin sträckning 2014, lagom till att de två nya stadsdelarna Norra Djurgårdsstaden och Nordvästra Kungsholmen står klara.

I samband med invigningen av den nya Spårvagn City i lördags så avslöjades designen på de nya spårvagnarna. I juni gick det nämligen att rösta på tre olika alternativ. Sammanlagt har 3 800 personer röstat och nästan hälften på det vinnande alternativet. Spårvagnarna är helfolierade i 3M:s svarta reflexfolie Scotchlite™ 680. Mitt på vagnen är det en guldrand där man har använt sig av vår spegelfolie i guld Scotchcal™ 7755.

Det är vår nordiska konverterare Brand Factory som har folierat vagnarna.

3M folier på de nya spårvagnarna i Stockholm
Feature
קישורים נוספים
קישורים נוספים