3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Städ och rengöring


Vare sig det gäller att städa i ditt hem eller att packa ihop och flytta till ett nytt hem, kan 3M förse dig med det du behöver för rengöring, skydd och underhåll.

Scotch-Brite™ Svampar

Scotch-Brite™ Svampar rengör effektivt med eller utan slipverkan. Använd rätt svamp på rätt ställe - Kök, Bad eller Grov.

  • Kök: En svamp som rengör utan att repa. Utmärkt till keramikhällar, diskho, glas och porslin. Färg: Blå/Blå.
  • Bad: Skonsam svamp för kakel, badkar och handfat. Färg: Turkos/Vit.
  • Grov: En effektiv svamp som rengör med slipverkan. För grova ytor som kräver tuffa tag; grill, redskap och verktyg.
Fläckborttagare för ytsmuts

Får bort även de mest envisa fläckar. Produkten är framtagen för att kunna användas dagligen vid vanligt förekommande fläckar och spill.

Scotch-Brite™ Golvvårdsrondeller

Vårt sortiment av 3M Scotch-Brite golvvårdsrondeller, för både belagda och obelagda golv, kan användas för polishborttagning, skurning, sprayrengöring och polering av golven, snabbt och effektivt. Vare sig du tar dig an ett ömtåligt marmorgolv eller slipar ett trägolv, ger Scotch-Brite golvrondellteknologin dig det skydd och den hållbarhet du eftersträvar för ditt golv.

Scotch-Brite™ Mikrofiberdukar
Scotch-Brite™ Mikrofiberdukar

Med sin stickade, sammanvävda design och absorberande mikrofibrer, griper Scotch-Brite Mikrofiberduk 2010 sig an väta och olja med lätthet. Den lyfter och fångar upp fett, damm- och smutspartiklar och ger dig den ytterst effektiva rengöringskraften som du vill ha.

3M Rengöring och underhåll
Intressanta länkar