3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Scotch-Brite™ Golvvårdsrondeller


Vi kan erbjuda ett omfattande sortiment av golvvårdsrondeller för de olika behov du kan tänkas ha vad gäller golvvård. Välj bland:

  • Produkter för hårda och halvhårda golv, speciellt avsedda för belagda och obelagda golv. De tar bort polish, skurar, sprayrengör och polerar golven snabbare och effektivare.
  • Slipnät för trägolv, hållbara och motståndskraftiga mot igensättning. Våra slipnät passar på standard golvvårdsmaskiner och Du kan förbereda golvet för lackering eller annan skyddande beläggning
  • Vårt unika marmorkristalliseringssystem med Scotch-Brite kristalliserings-teknologin. Det är lätta att använda och till skillnad mot stålull efterlämnar dessa rondeller golvet rost- och fläckfritt.  Vårt system ger en hård, hållbar yta och ett halkskydd som verkligen känns.
Scotch-Brite™ Golvvårdsrondeller