3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Sårvård Nexcare


En olycka händer så lätt!
Nexcare™ Första hjälpen-produkter hjälper dig enkelt och snabbt att behandla mindre småsår på egen hand.
 
Nexcare erbjuder ett komplett sårvårdssortiment för olika sorters småskador. Plåster, sårspray, tejper, kompresser, förband, småskadekit, kall- och varmdynor mm. Nedan ser du många av våra produkter, här kan du bläddra i vår katalog och se hela vårt Nexcaresortiment över sårvårdsprodukter.

Nexcare™ First Aid kit
Nexcare™ First Aid

Första hjälpen-produkter hjälper dig enkelt och snabbt att behandla mindre småsår på egen hand. Det som behövs är rätt kunskap och lämplig produkt.

Comfort Strips

Micropore™ baserat plåster som tillåter huden att andas. Tunnt och mjukt material som följer huden. Hålat plåster som låter svett/fukt att avdunsta. Hypoallergensiskt acrylathäftämne. Ett slitstarkt plåster som kan återfästas. Efterlämnar inga häftämnesrester. Lätt att avlägsna.

Protect Strips

Avancerad plåsterteknologi. Ett vattentätt plaster som skyddar såret mot vätska. Tål bad- & duschning. Tillåter huden att andas. Tunt, elastiskt och behagligt. Finns i sorterade storlekar, maxi storlek samt med djur & sportmotiv för barnen.

Active™ Strips

Plåster som fastnar också när huden blir våt. Flexibelt och följsamt plåster med goda häftegenskaper. Slitstarkt – sitter kvar på huden. Mjukt absorberande sårdyna som täcker såret utan att fastna.

Bloodstopper

Snabbverkande plåster som effektivt stoppar blodflödet
Sammetsmjuk yta och ett formbart non-wovenmaterial skyddar såret mot smuts.
Dynan innehåller en aktiv substans som är blodstoppande samt en blodduk för snabbare formering och som minskar risken för ytterligare blödning

Textil

Textil-plåstret som följer kroppens rörelser…
Slitstarkt och följsamt plåster. Sitter säkert. Elastiskt och stretchbart

Waterproof

Ett vattentätt plåster som håller huden torr.
Transparent och diskret.

Sensitive

...för hud som behöver behandlas extra försiktigt.
Micropore-baserad teknologi. Ett vitt, tunt plåster som tillåter huden att andas För känslig hud Mjukt och med en absorberande kompress som inte fastnar i såret Lätt att ta bort utan smärta.

Soft

...Extra följsamma plåster speciellt avpassade för känslig hud.
Flexibla och mjuka non-woven plåster som sitter kvar på ett behagligt sätt. Hålade.

Universal-plåster

Plåster för hela familjen.
Vattenavvisande plastplåster som passar det flesta behov.

Kompresser

Nexcare kompresser är uppbyggda i 3 lager och skyddar mot vatten, smuts och bakterier. Torr yta gör att såret inte fastnar i kompressen. Storlekar; 50, 75 respektive 100 mm

Självhäftande Förband

Ett flexibelt förband som sitter komfortabelt och säkert. Absorberande.

Skavsårsplåster

Plåster för finger och häl som förebygger och lindrar blåsor. Skyddar och lindrar samt underlättar läkning

Småskadekit

Idealisk småsårskit för tillfällen när man inte är i närheten av medicinskåpet.. I båten, golfbagen, barnvagnen, husvagnen, sommarstugan eller på semestern. Innehåller Comfort strips, Protect strips, Kompresser, Steristrip, 3M Micropore Kirurgtejp samt våtservetter.

Nexcare™ ColdHot™ Terapi

Nexcare™ ColdHot™ Packs (Mini, Maxi och Classic/Comfort) kyl- och värmedynor ger dig möjligheten att använda naturlig terapeutisk verkan både av värme och kyla på ett enkelt och behagligt sätt. Med dessa produkter kan du behandla smärta lokalt utan bruk av smärtstillande läkemedel.

Nexcare™ Sårvård
Intressanta länkar