3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Gör det själv


Välj från vårt breda sortiment av slippapper och slipmedel för ett professionellt arbete, hemma som på jobbet. Vilken maskeringstejp bör du använda och vilket andningsskydd har du nytta av? 

3M Grovslip
Grovslip 

Stora ytor och svårtillgängliga hörn – våra grovslipprodukter fixar jobbet!

Våra kvalitetsprodukter formar, slipar och polerar nästan alla typer av ytor. Enklare slipjobb löser du med våra kardborresystem som snabbt monteras på t ex borrmaskin med lågvarv. Använder du borrmaskin så rekommenderar vi en maskin med max 3500 varv/min.

3M Slipkloss
Slipkloss 

Vill du kunna slipa utan att skada dina fingrar? Pröva 3M Slipkloss i svart gummi. Slippappret sitter säkert på klossen med hjälp av kraftiga krokar. Bra grepp för säker och kontrollerad slipning.

Syntetiskt stålull
Syntetisk stålull

Använd, skölj och använd igen. Rostar inte och flisar inte sönder. Finns i olika grader från fin till grov.

Sliprondeller och slipsvampar
Sliprondeller och slipsvampar

Behöver du ta bort gammal färg eller rost? Pröva våra färg- och rostborttagare!

Vi kan erbjuda ett komplett sortiment för bearbetning av olika ytor. Våra rondeller och svampar gör jobbet utan att överhettas eller sättas igen av slipdamm. Använder du borrmaskin så rekommenderar vi en maskin med max 3500 varv/min.

3M Slipsvampar
Slipsvampar

Slipar 3 gånger snabbare och håller 3 gånger längre än vanliga slipsvampar!

Klarar torr- och våtslipning på trä, färg och plast. Bara att använda, skölja och använda igen. Vi har slipsvampar för alla tillfällen och ändamål.

Scotch-Brite™ Flexibla slipsvampar

Flexibla och återanvändningsbara slipsvampar som varken rostar eller flisar. Du gör ditt slipjobb på kortare tid och med mindre ansträngning.

3M Slippapper
Slippapper

Vilken typ av slipjobb du ska göra? Trä, färg, plast? Vi har slippapper av mycket hög kvalitet för en rad olika kornstorlekar.

Spraylim

Välj från vårt breda sortiment av spraylim för olika användningsområden.

Sandpapper och spraylim
Intressanta länkar