Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map


Överraska dig själv eller någon annan denna julen!


Wrapped Surprise

Tack!
Vi tackar för visat intresse och vårt mål är att besvara din förfrågan inom 2 dygn.


Klicka här för att gå tillbaka till startsidan.

Var med och tävla om de inslagna julklapparna och andra fina priser från Scotch®!
Allt du behöver göra är att dela med dig av ditt bästa tips om hur man skapar en härlig atmosfär för paketinslagning eller…

dela en bild på Instagram med ditt finaste paket med hashtagen #scotchnordic

Tävlingen pågår mellan den 1 december till 31 december 2014.

Du måste vara minst 18 år för att delta, fullständiga tävlingsvillkor finner du här.

Åtta lyckliga vinnare får de båda fina inslagna presenterna nedan i julklapp. Vi har dessutom 20 Scotch® produktset för paketinslagning att ge bort.Klicka här för att lyssna på vårt Scotch® Mixtape -fixa den perfekta stämningen för julklappsinslagningen!
*Ja, jag har läst och godkänner tävlingsvillkoren och sekretesspolicyn

Ja, jag vill gärna ta del av information om erbjudanden och produkter ifrån Scotch®


Allmänna tävlingsvillkor

 1. Ansvarig för tävlingen är:
  • 3M Svenska AB, Suomen 3M Oy, 3M Norge AS och 3M a/s.
  • Bollstanäsvägen 3, 191 89 Sollentuna, Sverige
  • (nedan benämnda ”3M”)
 2. För att delta i denna tävling måste du ha fyllt 18 år, vara bosatt i Sverige, dela med dig av ditt bästa paketinslagningstips, alternativt dela en bild på Instagram samt acceptera dessa allmänna tävlingsvillkor. Anställda i 3M samt anhörig till sådan anställd får inte delta i tävlingen.
 3. Tävlingen pågår mellan den 1 december och den 31 december 2014. Om ditt bidrag inte är komplett eller om vi saknar dina personuppgifter vid tävlingens slutdatum kommer du inte att kunna delta i tävlingen. 3M återsänder inte bidragen efter avslutad tävling.
 4. Vinnarna kommer att kontaktas personligen via telefon, mail eller Instagram senast den 31 januari 2015. Vinnarna kommer också att med för- och efternamn samt ort publiceras på tävlingssidan.
 5. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från 3M och reklambyrån Bajasen Design & Reklame AS. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Kriterierna för tävlingen är att ditt/dina tips är realistiskt, enkelt att utföra och ger ett attraktivt slutresultat.
 6. Priserna består av åtta stycken inslagna julklappar (uppskattat värde ca 20-100 euro/st) samt 20 stycken Scotch produktset för paketinslagning (uppskattat värde ca 10-20 euro/st). Hälften av priserna är dedikerade till deltagare som lämnar tips på tävlingshemsidan och andra hälften är dedikerade till deltagare som delar en bild på Instagram. Samtliga priser levereras per post utan kostnad för mottagaren. Priset är personligt och kan inte överlåtas till annan person. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.
 7. Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till 3M. Detta innebär bl.a. att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att 3M utan begränsning i tid får använda bidraget på valfritt sätt under förutsättning att det sker i enlighet med tillämplig lag och god sed.
 8. 3M ansvarar inte för att tävlingsbidrag försvinner, skadas, sänds fel eller inkommer för sent. 3M reserverar sig också för eventuella tekniska problem som kan påverka denna tävling.
 9. 3M kommer att behandla de personuppgifter du lämnar i samband med insändande av ditt bidrag i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204) och i den omfattning det behövs för administration och fullgörande av denna tävling. Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor godkänner du även 3M:s sekretesspolicy för internet som du finner här.

 

Sök Scotch®-produkter
Sök bland hundratals butiker och webbutiker