3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Scotch® i skolan


Arbeta smart i skolan

Vill du göra livet enklare i skolmiljön? Läs om hur en rad olika Scotch ® produkter för barn och lärare gör lärandet roligare.

Scotch ™ Barn Sax

Barnen kan vara kreativa med de Scotch ™ Kids Scissors som är säkra och enkla att använda. Dom är särskilt anpassade för barn och är bekväma och roliga, det blir lätt att klippa ut alla möjliga former och bilder. Finns i klara färger och läckra mönster som kommer att inspirera till kreativitet.

Scotch ™ Barn Sax

Scotch ® limstift

Barn kan limma och klistra så mycket de vill med Scotch ® Glue Sticks. Det blir enkelt för barnen att skapa collage och fantasifulla bilder, Scotch ® limstift är fritt från lösningsmedel så lärarna kan känna sig trygga att de är säkra att använda. Limmet är tvättbart och snabbtorkande.

Scotch ® Magic ™ Tape

Om en övningsbok ser lite sliten ut eller om läsboken är i behov av lite omsorg, gör Scotch ® Magic ™ tejp det enkelt för elever eller lärare att laga böcker eller papper. Med den permanenta självhäftande tejpen förblir osynlig över tiden, den gulnar inte och blir osynlig när du applicerar den.

3M SPRAYMOUNT ™

Med 3M SPRAYMOUNT ™ har det aldrig varit enklare att visa upp sitt arbete. 3M SPRAYMOUNT ™ är den mest mångsidiga, bekväma och effektiva lösningen för att montera alster. Det fäster lättviktsmaterial direkt, men tillåter dig ändå att lyfta och flytta det du har limmat i upp till 12 timmar. När det har torkat, kan läraren vara säker på att det kommer att sitta säkert.

Sök Scotch®-produkter
Sök bland hundratals butiker och webbutiker
Fixa det med dom här Scotch® produkterna