3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Scotch på kontoret


Arbeta smart på kontoret

Från att skapa ett collage av ditt arbete och reparera trasiga dokument till att packa säkert inför en flytt, ta reda på hur olika Scotch® Brand produkter gör vardagliga kontorsuppgifter enklare.

Att visa upp ditt kreativa arbete är lätt

Ska du förbereda ett collage av bilder inför en viktig presentation? Med 3M SPRAYMOUNT™ kan du enkelt montera lättviktsmaterial för att skapa mock-uper, presentera en design, ett kostverk och mycket mer. Och oroa dig inte om det du ska limma inte placeras korrekt första gången - 3M SPRAYMOUNT™ tillåter dig att flytta ditt arbete i upp till 12 timmar innan det fäster permanent.

Scotch® på kontoret

Säkra paket

Välj rätt storlek på lådan.

Välj en låda som har ungefär samma storlek som innehållet, det kommer förhindra att innehållet skadas under transporten. För att säkerställa att din låda inte öppnas under transporten använd Scotch® Packtejp och förslut lådan upptill och nedtill.

Etikettera ordentligt.

Använd endast en fraktetikett per förpackning och inkludera fullständig returadress. Placera inte etiketten på en skarv, skydda etiketten från vatten genom att tejpa över en remsa Scotch® Packtejp Inkludera en kopia av leveransadressen inuti paketet utifall att originalet skadads och glöm inte att märka din försändelse ”fragile” om innehållet är ömtåligt.

Sök Scotch®-produkter
Sök bland hundratals butiker och webbutiker