3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Tillverkande industrier


I tätt samarbete med grossister och stora entreprenörer, stöder vi större byggprojekt med skräddarsydda lösningar. Vi bidrar också med teknisk support och utbildning, antingen lokalt eller vid våra anläggningar i Europa eller USA.

Vi har bland annat arbetat tätt med kunder inom elnät med att kundanpassa våra produkter för mellan- och högspänning, där 3M:s kallkrympsteknologi har visat sig vara den smartaste lösningen för många kunder.

Utöver detta har vi mer än 30 tejp- och mastikprodukter, samt kabelmärkningsprodukter och andra smarta produkter, som vi anpassar efter våra kunders behov.

För att försäkra oss om att våra produkter ligger i framkant med marknadsutvecklingen, har vi våra egna forsknings- och utvecklingsenheter i Europa och USA. Här sker ett kontinuerligt förbättringsarbete på befintliga produkter samt utveckling av nya lösningar - ofta i samarbete med våra kunder.


Produkter
Eltejp
Eltejp
1 kV kabelskarvar
1 kV kabelskarvar
Mellanspänning skarvar och avslut
Mellanspänning skarvar och avslut
Gjutmassor
Gjutmassor
Kallkrympsprodukter
Kallkrympsprodukter
Värmekrymp
Värmekrymp

Genväg

Kontakt Kontakt

Telefon 08 92 21 00

Hitta distributör Hitta distributör

Prenumerera på nyhetsbrev Prenumerera på nyhetsbrev

Andra 3M sidor

3M Kommunikation (engelsk)

3M Elektronik (engelsk)

3M Märkning