3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

OEM


För att uppfylla de olika kraven för tillverkare av OEM, har 3M utvecklat ett brett sortiment av produkter för att hantera applikationer som avskärmning och skydd samt isolering och styrning av elektromagnetisk störning. Många års erfarenhet har etablerat 3M på OEM-marknaden och vi kan visa på hög kompetens och dokumenterad erfarenhet.

De områden 3M arbetar med omfattar produkter där vi kan kontrollera elektromagnetiska störningar, begränsa EMI känslighet från externa källor och hjälpa tillverkarna att uppfylla höga standarder världen över.

Andra produktområden omfattar en bred portfölj av eltejp från acetat och glasvävstejp till komposit, antistatisk, epoxi, polyester och polyimid filmstejper samt PTFE, papper och filament förstärkta tejper.

3M erbjuder även en mängd av flytande gjutmassor. Deras unika elektriska och fysiska egenskaper gör dem idealiska för isolering och skyddande av elektriska/elektroniska detaljer och skarvar.

3M har också ett brett utbud av värmekrymp produkter som uppfyller olika standards och höga kvalitetskrav, bl a ROHS, MIL, REACH, Veritas mfl.


Produkter
EMC & RFI skärmande produkter
EMC & RFI skärmande produkter
Isolerings band och material till OEM
Isolerings band och material till OEM
Gjutmassa till OEM
Gjutmassa till OEM
Värmekrymp
Värmekrymp

Genväg

Kontakt Kontakt

Telefon 08 92 21 00

Hitta distributör Hitta distributör

Prenumerera på nyhetsbrev Prenumerera på nyhetsbrev

Andra 3M sidor

3M Kommunikation (engelsk)

3M Elektronik (engelsk)

3M Märkning