3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Elnät


3M har ett tätt samarbete med Europas ledande elnätbolag och elnätbyggare. Vi har utvecklat en mängd smarta lösningar för att skarva och ändavsluta olika kabeltyper.

För skarvning och ändavslutning för både låg-, mellan- och högspänningskabel har vi vår unika kallkrympsteknologi. 3M kallkrymp används över hela världen på grund av sin tillförlitlighet, långa livstid, användarvänlighet och säkerhetsmässiga fördelar.

Utöver detta har vi mer än 30 olika tejp- och mastikprodukter, kabelmärkningssystem och andra smarta tillbehör för både låg-, mellan- och högspänning.

För att försäkra oss om att våra produkter ligger i framkant med marknadsutvecklingen, har vi våra egna forsknings- och utvecklingsenheter i Europa och USA. Här sker ett kontinuerligt förbättringsarbete på befintliga produkter samt utveckling av nya lösningar - ofta i samarbete med våra elnätskunder.


Produkter
Eltejp
Eltejp
1 kV kabelskarvar
1 kV kabelskarvar
Mellanspänning skarvar och avslut
Mellanspänning skarvar och avslut
Gjutmassor
Gjutmassor
Kallkrympsprodukter
Kallkrympsprodukter
Värmekrymp
Värmekrymp

Genväg

Kontakt Kontakt

Telefon 08 92 21 00

Hitta distributör Hitta distributör

Prenumerera på nyhetsbrev Prenumerera på nyhetsbrev

Andra 3M sidor

3M Kommunikation (engelsk)

3M Elektronik (engelsk)

3M Märkning