3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map
 

3M Nyheter

14/01/2016

3M™ Scotchgard™ Glass Cleaner and Protector

3M™ Scotchgard™ Glass Cleaner and Protector ger inte bara skinande blankt glas utan gör även glaset lättare att rengöra med tiden. Upprepad användning skapar ett osynligt skikt med Scotchgard™ Protection som avvisar fingeravtryck, läppstift och även permanent bläck. Detta medför att det går snabbare att putsa glaset – samtidigt som det håller sig skinande blankt längre.

 
 3M Nomad Aqua entrémattor
16/10/2012

3M Nomad™ Aqua entrémattor (3M UK webbsite)

Den verkliga kostnaden för entrémattor är inte vad du betalar för produkten, utan vad du kan spara i årlig städning och underhåll under dess livstid. 3M Nomad Aqua entrémattor skyddar golven längre till en lägre totalkostnad, genom att stoppa upp till 80 % av all smuts och fukt vid dörren. Det går inte att beställa prover från denna sida, vill ni ha prov maila på kundservice@mmm.com

 
 Scotch-Brite certifierade av HACCP
21/06/2012

Scotch-Brite certifierade av HACCP

HACCP International har godkänt och certifierat ett tiotal av 3M Scotch-Brite ™ skrubb- och rengöringssvampar som säkra produkter att använda i restauranger och storkök.

 
 3M™ Nomad™ 3100 Mat
04/05/2012

Vi introducerar nu 3M Nomad™ 3100!

Nya 3M Nomad 3100 entrémattan är en perfekt lösning för lågtrafik områden med upp till 500 passeringar per dygn. Det effektiva och ekonomiska alternativet för din entré.

 
 Miljösmart matta av PET-flaskor.
17/02/2012

Miljösmart matta av PET-flaskor.

3M lanserar nu en entrématta för inomhusbruk i offentliga miljöer som till 96 procent är tillverkad av gamla plastflaskor och återvunna bildäck. Den nya 3M Nomad™ entrémattan är tänkt som en sekundärmatat i entreér med upp till 500 passerande varje dag.