3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map
 

Totalt lägre kostnader

Röd spargris med pengar

3M erbjuder produkter avsedda att ge totalt lägre kostnader tack vare deras fördelar gällande kvalitet, hållbarhet och effektivitet.

Ta t ex golvvård. Den verkliga kostnaden för golvvård är inte hur mycket du betalar för golvvårdsrondeller, utan vad de kan erbjuda dig i form av ökad produktivitet, genomgående hög prestanda och mindre stress. Deras utmärkta höga kvalitet innebär också att rondeller inte behöver bytas så ofta som konkurrerande produkter. Därför sparar du pengar.

3M´s löfte att ge totalt lägre kostnader, gäller även för entrémattor. Många verksamheter väljer att hyra entrémattor. Även om detta kan verka som ett billigare alternativ, har ofta hyrmattor lägre kvalitet och blir fortare fula, farliga och mycket dyra att underhålla.

Det samma kan verka för mikrofiberdukar, skurnylon och en hel rad av 3M's produkter, där deras förmåga att rengöra verkligen gör dem till kostnadseffektiva alternativ.