3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

3M Food Safety

Livsmedelsproducenter över hela världen uppnår toppresultat inom produktkvalitet, säkerhet och miljöhygien med hjälp av 3M:s omfattande utbud av produkter för testning och hygienövervakning.

Indikatortester

Tillförlitlig, standardiserad substratberedning och provinokulering ger dig de resultat som krävs för att lansera produkter och säkerställa GMP. Användningsklara 3M™ Petrifilm™ Plates garanterar enhetlig, certifierad och validerad livsmedelstestning.

Provhantering

Korrekt provhantering som första steg i din process säkerställer att du hittar det du söker. //Du kan inte upptäcka det du kan välja.

Steriliseringskontroll

Steriliseringskontroll är en viktig faktor inom kvalitetsstyrning av livsmedelstestning och utförs vid olika steg:

  • Substratberedning
  • Beredning och vidareförädling av labbinstrument och -utrustning
  • Avfallshantering

Patogener

Snabb och tillförlitlig upptäckt av patogener och toxiner i livsmedel är avgörande för att du ska kunna förebygga livsmedelsburna sjukdomar.

Hygienkontroll / HACCP

Övervakning och mätning av HACCP identifierar risker vid beredning, tillverkning, förpackning och distribution av livsmedel och leder till förbättrad kvalitet, lägre föroreningsnivåer, färre kasserade partier och minskad risk för produktåterkallning.

Temperaturindikator

3M:s temperaturindikatorer förbättrar kvalitetskontrollen genom att övervaka temperatureren vid lagring, transport och överlämning.

Senaste nytt

18.12.2016 3M hjälper dig att hålla mjölksyrabakterier under kontroll. |

För att hjälpa livsmedelsproducenter att hitta en enklare och mindre arbetskrävande testmetod för att analysera mjölksyrabakterier, så har 3M Food Safety nu lanserat 3M Petrifilm LAB för analys av mjölksyrabakterier i produkt- och miljöprover.

 

20.11.2014 Petrifilm Rapid Yeast and Mold har nu fått AFNOR-validering | Läs mer

 Nye AOAC og AFNOR valideringer på 3M produkter

Petrifilm™ Rapid för Jäst & Mögel är nu AFNOR validerad, för detektion och kvantifiering av Jäst & Mögel i alla livsmedel samt miljöprover.

 

04.04.2014 Träffa oss i vår monter på Food Chain Nordic på Malmömässan | Läs mer

Den 9-10 april 2014 flyttar tre mässor in på Malmömässan...

 

20.09.2013 3M Food Safety lanserar 48 timmarstest för jäst & mögel | Läs mer

 3M Petrifilm Rapid Yeast and Mold Count Plate

3M Food Safety lanserar nu 3M™ Petrifilm™ Rapid Yeast and Mold Count Plate, en indikatortest som gör det möjligt att påvisa jäst & mögel från 48 timmar, åtskilligt snabbare än traditionell agarmetod.

Detta är den senaste produkten i rad av 3M Petrifilm produkter, som har blivit så populära att 90 av 100 amerikanska livsmedelsproducenter nu använder Petrifilm för mikrobiologisk hygien och produktkontroll.

 
Upptäck, skydda, led
Upptäck, skydda, led

Vi på 3M Food Safety vill hjälpa dig att skydda ditt varumärke.

Världen över kan vi leverera lösningar som ökar effektiviteten och produktiviteten för dina laboratorier, kvalitets- och produktionsanläggningar. Genom att ta hänsyn till dina individuella behov och utmaningar kan vi hjälpa dig att skydda ditt varumärke och dina kunders hälsa. Vi bidrar till innovationer med hjälp av lättanvända, validerade lösningar.