3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Nya 3M Clean-Trace produkter

Måndag 21 Januari 2013
3M Food Safety presenterer en ny version av 3M™ Clean-Trace™ Water - Total ATP test

Reagenserna är optimerade genom att man nu använder flytande reagenser, vilket ger testet förlängd hållbarhet och användarvänlighet.

3M™ Clean-Trace™ Water Plus - Totalt ATP (AQT200), är utvecklad för att snabbt kontrollera renheten i vattenprover och är ett idealiskt verktyg för kontroll av CIP-rengörning, kyltorn, pappersproduktion m.m. Testet är ett snabbt och enkelt alternativ till mikrobiologisk provtagning. Med de nya reagenserna når man 12 månaders hållbarhet vid förvaring i kylskåp, ca 2 månaders hållbarhet i rumstemperatur.

Vi har också lanserat en ny version av 3M Clean-Trace programvaran (version 5.03) som medföljer kostnadsfritt vid beställning av Clean-Trace ATP system för snabb hygienkontroll. I den nya versionen av programvaran kan man välja mellan mer än 20 språk och programmet är kompatibelt med både Windows 7 och 8. Programvaran gör det enkelt att spara provplaner och ta fram trendanalyser från provresultat. Den nya versionen innehåller flera nya rapporter och funktioner.

Vänligen kontakta oss om du önskar mer information om produkten.