3M använder cookies på denna webbplats. Denna webbplats och av 3M utvalda tjänsteleverantörer placerar cookies som innehåller textfiler på din dator i syfte att identifiera din dator samt:

  • göra din upplevelse av 3M-webbplatser mer personlig
  • visa reklam som är skräddarsydd efter dina intressen
  • samla in anonyma statistiska uppgifter för att förbättra webbplatsens funktionalitet och prestanda.

Läs mer om fördelarna med att godkänna dessa cookies

Du kan när som helst ändra inställningarna för cookies genom att klicka på Inställningar för cookies.

Det kan hända att du inte kan välja att avstå från vissa funktioner på grund av webbläsarinställningarna för cookies. Om du vill avstå från vissa funktioner med hjälp av det här verktyget måste du tillåta cookies från tredje part i dina webbläsarinställningar.

Genom att klicka på Godkänn och fortsätt intygar du att du har förstått och samtycker till inställningarna för cookies som visas till vänster.

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map
Senaste nytt

20.11.2014 Petrifilm Rapid Yeast and Mold har nu fått AFNOR-validering | Läs mer

 Nye AOAC og AFNOR valideringer på 3M produkter

Petrifilm™ Rapid för Jäst & Mögel är nu AFNOR validerad, för detektion och kvantifiering av Jäst & Mögel i alla livsmedel samt miljöprover.

 
 

04.04.2014 Träffa oss i vår monter på Food Chain Nordic på Malmömässan | Läs mer

Den 9-10 april 2014 flyttar tre mässor in på Malmömässan...

 
 

20.09.2013 3M Food Safety lanserar 48 timmarstest för jäst & mögel | Läs mer

 3M Petrifilm Rapid Yeast and Mold Count Plate

3M Food Safety lanserar nu 3M™ Petrifilm™ Rapid Yeast and Mold Count Plate, en indikatortest som gör det möjligt att påvisa jäst & mögel från 48 timmar, åtskilligt snabbare än traditionell agarmetod.

Detta är den senaste produkten i rad av 3M Petrifilm produkter, som har blivit så populära att 90 av 100 amerikanska livsmedelsproducenter nu använder Petrifilm för mikrobiologisk hygien och produktkontroll.