3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

 

3M Health Care

3M:s produktlösningar har underlättat vardagen för många i över hundra år. 3M Health Care använder sig av företagets unika teknologier och globala styrka för att säkra våra kunders hälsa och välmående - nu och i framtiden.

Auskultering

Varje år väljer tusentals av kliniker 3M Littmann stetoskop. Med överlägsen akustik och innovativ design är Littmann det största namnet inom auskulteringsteknologi.

Tandvård

Våra framsteg i materialutveckling och expertis inom digital teknologi ger tandläkarna en förenkling i praktiken, leder till bättre patientkomfort, förbättrad estetik och effektivitet. Vi tillhandahåller också tandregleringsprodukter, utvecklar och tillverkar innovativa produkter som leder till ett vackert leende.

Livsmedelshygien

3M utformar, tillverkar och marknadsför ett fullständigt sortiment av innovativa test- och övervakningsprodukter som hjälper livsmedelsproducenter, distributörer och matserviceföretag över hela världen att hantera mikrobiologiska risker och förbättra livsmedelskvaliteten.

Operation & Anestesi

Varje dag bidrar 3Ms lösningar inom personskydd, hygien och sterilisering till att minska risken för vårdrelaterade infektioner för både patienter och sjukvårdspersonal. Tillsammans med praktisk träning och teknisk utbildning från våra produktspecialister hjälper våra produkter till att hejda infektionsspridning och öka patientsäkerheten.

Medical OEM

Vår kompetens inom tejper och häftämnen gör det möjligt för dig som tillverkare av hälso- och sjukvårdsprodukter att få tillgång till 3M:s material och tekniska kunnande så att du kan hitta de rätta lösningarna för just dina behov.

Hud & Sårbehandling

Med 3M:s pålitliga hud- och sårbehandlingsprodukter kan du behandla akuta, svårläkta och kirurgiska sår, samt skydda ömtålig hud. Genom en kombination av egenskaper som förebygger infektioner med unik design erbjuder våra produkter en enkel applicering, en ökad patientkomfort och kostnadseffektiva lösningar för att ge en bättre patientvård och en ökad livskvalitet.