3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Avancerade hjärtljud CD


Cardiac Ausculation CD - Utbildningsprogram

Detta unika utbildningsprogram tar utbildning i kardiologi till en annan nivå. Det är det första audio-visuella utbildningsprogrammet baserat på verkliga patienter. Inspelade hjärtljud är synkroniserade med videosekvenser från magnetkamera, som möjliggör en realistisk helhetssyn av hjärtat. Innehållet kan presenteras endast med ljud eller både i ljud- och bildformat. Du kan skifta mellan klock- och membranläge för en tillförlitlig auskultation. Utbildningsprogrammet är ett realistiskt verktyg för din utbildning i hjärtsjukdomar.

Utbildningsprogrammet finns tillgängligt på fem språk: engelska, franska, tyska, italienska och spanska.

Vill du beställa så att du har tillgång till alla 30 exemplen på CD:n, var snäll och registrera dig på Littmans hemsida i USA.

CD-fodral
Minimum systemkrav på datorn, för att se nedan flashdemonstrationer:


Spela upp Cardiac Auscultation IntroEn detaljerad introduktion av askultationens bakgrund medföljer samt information om hjärtats anatomi och fysiologi samt hjärtljudens härkomst och karaktärsdrag.


Spela upp Cardiac Auscultation normala hjärtljudNormala hjärtljud finns inspelade för att skapa en förståelse om hur det friska hjärtat fungerar. Videosekvenser, filmade med magnetkamera, och bilder är synkroniserade för att förklara den korrekta positionen och fuktionen av valven och kamrarna. Innehållet kan presenteras endast med ljud eller både i ljud- och bildformat.Spela upp Cardiac Auscultations 15 de vanligaste patalogiska hjärtljuden.Vi har inkluderat de 15 vanligaste patalogiska hjärtljuden tillsammans med flera presentationer och detaljerade beskrivningar, för att höja er förståelse för hur hjärtat fungerar.Spela upp Cardiac Auscultation Quiz Mode
Testa dina framsteg med 'quiz mode' - frågesport.

 

 

Minimum systemkrav
Processor
Intel® Pentium® 4 med 600 MHz hastighet
 
Hårddisk
650 MB med tillgänglig diskuttrymme
Ljudkort
med hörlurar eller ett 2.1 högtalarsystem
Operativsystem
Microsoft® Windows Vista® eller Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (SP 2)
 
CD/DVD
enhet CD-ROM eller DVD-ROM
 
Skärmupplösning
på minst 1024x768 pixlar
Memory
512 MB RAMminne
Webbläsare
Microsoft® Internet Explorer 6.0 eller
Mozilla Firefox 2.0. Tillgänglighet till Internet behövs endast vid produktregistreringen.
    Ljudhårdvara
Ljudkort
   

 

The requested content cannot be found.