3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Nyheter och mässor


Du är välkommen att besöka oss på följande utställningar:

Datum Tillställning
   

 
Ladda ner gratis på App Store

Nu finns Littmann® SoundBuilder App för iPhone, iTouch och IPAD. Du laddar ner den gratis på App Store direkt från ditt iTunes-konto. Ange "Littmann" i sökrutan och du hittar det häftiga inlärningsverktyget.

3M™ Littmann® SoundBuilder App är ett inlärningsverktyg, en applikation som kan hjälpa till att förbättra auskultationen för så väl studerande som yrkesverksamma läkare. Det finns 14 unika lektioner, baserade på typiska hjärtljud, som kombinerar text, en virtuell människokropp samt en 3D-animering av EKG-kurvor och ljudvågor.Information till Littmann® Stetoskop kunder

Det har kommit till vår kännedom att falska stetoskop säljs under varunamnet Littmann® via vissa websidor och andra otillåtna kanaler. Dessa stetoskop säljes billigare än originalstetoskopen, men kvaliteten är mycket dålig.

För att försäkra dig om att du köper ett äkta Littmann® stetoskop, vänd dig endast till 3M eller en av 3Ms auktoriserade återförsäljare. Om du skulle vara osäker på äktheten hos ditt Littmann® stetoskop, vänligen kontakta 3M Hälsovård via denna websida eller på följande telefonnummer: 08-92 21 00Eleganta. Soliga. Seriösa. Personliga.

Med alla de färger och modeller som finns tillgängliga har du möjlighet att finna just det stetoskop som passar dig bäst.

Titta gärna på dessa färgprover över slangfärger för att välja rätt!

Tubing colour samples
Nyheter och mässor
Mer information...