3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map

Personlig skyddsutrustning

Endeca produktkatalog
Produkter
Användningsområden
Support
Produkter i fokus
Information

Sociala medier policy

Syftet med vårt engagemang i sociala medier, som exempelvis Facebook, är att ha en nära dialog med våra svenska kunder. 3M Svenska AB (3M) är ansvarig för denna kommunikation.

Vi vill gärna att du lämnar tips, synpunkter och kommentarer till oss där tillfälle ges, som också andra kommer att kunna ta del av.

3M förbehåller sig dock rätten att radera inlägg, kommentarer, länkar och publikationer som enligt vår bedömning är olämpligt, kränkande, stötande, syftar till marknadsföring av annan verksamhet, innebär marknadsmässig misskreditering, upphovsrättsintrång, varumärkesintrång, strider mot personuppgiftslagen, innehåller något som kan uppfattas som uppvigling, hets mot folkgrupp, barnpornografibrott eller olaga våldsskildring, eller innehåller något annat som är brottsligt är en del av en brottslig verksamhet eller liknande.

3M förbehåller sig också rätten att stänga av den som vid upprepade tillfällen fått sina uppgifter raderade enligt ovan. 3M förbehåller sig därutöver rätten att ta bort sådant som 3M bedömer kan riskera att skada enskilda personer.

Vi vill gärna att du rapporterar om otillåtet eller olämpligt beteende på de plattformar där vi är verksamma. Vi vill också att du rapporterar om otillåten användning av personuppgifter, enligt Personuppgiftslagen (PUL).

Du är välkommen att ladda upp bilder och filmer, förutsatt att du innehar upphovsrätten eller upphovsrättsinnehavarens tillåtelse att publicera materialet. Vi förbehåller oss rätten att ta bort uppladdat material om det bryter mot den här regeln, och om vi misstänker att personer på bilderna inte givit sitt tillstånd till publiceringen.

Våra Facebook-sidor är mötesplatser för människor med gemensamma intressen. Vi vill värna en öppen och konstruktiv diskussion, därför ber vi alla närvarande att behandla varandra med respekt.

 

Sortimentsöversikt

WorldSkills Sweden