3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Inget 3M.com sidhuvud Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map
 3M Manufacturing and Industry Picture

Industri och produktion

Vi vill bidra med praktiska och uppfinningsrika lösningar som gör våra kunder framgångsrika. Vi är ett globalt företag och samarbetar med lokala svenska företag och med multinationella koncerner.

FastighetsrengöringFastighetsunderhåll

3M rengöringsprodukter erbjuder ett brett sortiment med professionella lösningar för torr och fuktig rengöring av alla typer av ytor. Lösningar från 3M hjälper den professionella användaren att över tid spara arbetstid och pengar vid rengöring av lokaler.

FilterprodukterFilterprodukter (Europe, english)

Klicka här om du vill läsa mer om 3M:s sortiment av högpresterande luft- och vätskefilter är idealiska för många olika tillämpningar inom industrin, där det ställs höga krav på renhet. Du kommer till vår europeiska webbsida på engelska.

LivsmedelshygienLivsmedelshygien

Innovativa lösningar inom 3M Food Safety för kontroll av livsmedelshygien.

3M SlipprodukterSlipprodukter

Vårt breda slip- och ytkonditioneringsprogram hjälper dig som användare att höja kvaliteten och sänka dina produktionskostnader.

Tejp och limTejp och lim

Vi kan erbjuda ett brett sortiment av enkel- och dubbelhäftande industritejper, lim, återförslutningsbara fästsystem samt etikettmaterial. Varje år lanserar vi en mängd nya och innovativa produkter och du kan vara säker på att de är i frontlinjen av utvecklingen.

Andra 3M affärsområden