3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map
Company Information

Affärsområden

3M tillhandahåller produkter och tjänster genom fem affärsområden. Vi arbetar snabbare och effektivare tack vare gemensamma resurser inom t ex teknik, produktion och marknadsföring.

Konsument

Konsument

3M hjälper människor att hålla ordning på sin vardag med allt från smart kom-ihåg-hjälp till effektiva städhjälpmedel. Post-it® Super Sticky är ett exempel. Det är en Post-it som fäster på i stort sett vad som helst och hjälper dig att komma ihåg – inte bara på kontorstid. Och den klassis ka Scotch-Brite™-svampen, med sitt ursprung i 3M:s slipteknologi, är fortfarande en fenomenal hjälp i städningen.p>

Elektronik och energi

Elektronik och energi

3M förser elproffs med kabeltillbehör, som ser till att strömmen tryggt hamnar där den ska. Ursprunget är vinyltejpen Scotch™ Super 33+, en evigt ung 3M-uppfi nning från 1946. Scotch Super 33+ var en revolution för elektriker, som drastiskt ökade säkerheten samtidigt som den förkortade installationstiden. Idag är det få elektriker som skulle kunna göra sitt jobb utan isolerande eltejp.

Hälsovård

Hälsovård

Att ha förtroende för sina leverantörer är viktigt inom hälso - och sjuk vårde n. 3M är världsledande på produkter som underlättar läkning, upptäcker sjukdomar och förhindrar infektion – från unika knäförband till munskydd och operationsdrapering. Vårt varumärke Tegaderm™ är ledande inom avancera d förbandsteknologi – produkter som drastiskt kan förbättra både behandling och livskvalitet.

Industri

Industri

3M:s sammanfognings- och fästteknologi får dock både ingenjörer och lekmän att tänka om. Där en gång nitar och svetsfogar höll tillvaron samman, gör nu tejp- och limprodukterna samma jobb – men faktiskt ännu säkrare, starkare och vackrare. Med 3M:s mycket breda sortiment av slip- och polerprodukter kan alla sorters material – från trä till metall – bearbetas till önskad yta.

Skydd och grafiska system

Skydd och grafiska system

3M är världsledande när det gäller personlig skyddsutrustning som oftast används i riskfyllda miljöer. Vi strävar alltid efter att ligga i teknisk framkant. Våra produkter erbjuder skydd och trygghet och vi har alltid ett nära samarbete med skyddsombud och skyddskommittéer där produkterna ska användas. 3M strävar alltid för en säker och hälsosam arbetsmiljö.

 

Intressanta länkar

Följ oss