3M använder kakor på denna webbplats Närmare information om kakor och användningen av dem finns i vår integritetspolicy. Du kan när som helst ändra inställningar för kakor genom att klicka på Preferenser för kakor nere på denna sida.

Genom att klicka på ”Godkänn och fortsätt” intygar du att du samtycker till användningen av kakor på din dator

Godkänn och fortsätt

Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map
Company Information

Om oss

3M är ett globalt företag som finns i över 70 länder, har 90 000 anställda och omsätter 32 miljarder dollar. Vi arbetar inom fem affärsområden: Konsument, Elektronik och energi, Hälsovård, Industri samt Skydd och grafiska system.

I Sverige, där 3M funnits sedan 1962, är vi idag cirka 722 anställda och omsätter 2,3 miljarder kronor, ej inkluderat Västervik. Huvudkontoret ligger i Sollentuna och säljkontor finns i Göteborg. I Gagnef, Värnamo och Västervik har vi forskning och utveckling samt tillverkning av svetshjälmar, andningsskydd, hörselskydd och slipprodukter. Vår ambition är, och har alltid varit, att bidra med produkter som gör vardagen enklare.

Vår vision är att vara ett lyhört och innovativt företag som genom ständig förbättring och samverkan förtjänar våra kunders förtroende. Nyskapandet gäller inte bara våra produkter, utan hela vår affärsidé, inkluderande sociala och miljörelaterade frågor.

Intressanta länkar

Följ oss